Archief

De Huizumer Cupdag 23 juli a.s.

 

23 juli a.s. is het weer tijd voor de Huizumer Cupdag! Ook dit jaar kaatsen de Dames en Heren Hoofdklasse in 1 kaatsarena! Het is alweer de tweede editie van deze pilot! 

8 parturen dames en 10 parturen heren zorgen deze dag op het Huizumer kaatsveld voor aantrekkelijk kaatsen waarbij de toeschouwer niet een keuze hoeft te maken bij welke categorie te kijken. De heren starten om 11 uur in 3 perken en na de 1e omloop van de heren worden 2 perken omgebouwd tot dames perken waarna de dames los kunnen.

Het prijzengeld van de dames is gelijk aan de heren en zo wordt deze dag naast een Koning ook een Koningin gekozen van de Huizumer Cup-dag.

Tjisse Steenstra, Jacob Wassenaar en Hans Wassenaar wonnen in 2016 de Huizumer Cup-dag. Bij de dames wonnen vorig jaar Ilse Tuinenga, Sjoukje Visser en Manon Scheepstra de 1e prijs. Wie worden de winnaars en winnaressen van de Huizumer Cup-dag 2017 en wie worden Koning en Koningin?

Aanvang: 11 uur
Entree: Gratis
Locatie: Sportpark Nylân Leeuwarden

Vanaf 16:00 uur live muziek van Duo Men in Black!!

Kortom, een uniek evenement met kaatsvertier gedurende de hele dag met een verloting en een gezellig stukje muziek. In de tent en kantine staan de vrijwilligers weer voor jullie klaar!

Vorig jaar was het voor OG Huizum een groot succes dus we hopen dan ook dat ook dit jaar jullie weer met grote getalen naar ons mooi Huizumer kaatsveld komen.

Print Friendly, PDF & Email