Sponsors

Mient de Vries PaxBouw Profile Tyrecenter Cafe de Rus

Archief

Dames OG Huizum 2e op NK Wjelsryp

Afgelopen zaterdag was het dan zo ver! De NK Kaatsen Dames in Wjelsryp. We werden hartelijk ontvangen door de organisatie met een lekkere bak koffie. Direct de eerste omloop moesten we tegen onze collega Leeuwarder kaatsclub LKC dus direct om 10 uur was er voor het publiek al iets moois om naar uit te kijken.

OG Huizum stoomde de hele dag goed door. Er werd ontspannen maar op zijn scherpst gekaatst. Prachtig om te zien. Na LKC, Folsgare, Wommels en Grou te hebben verslagen, kwamen de dames in de finale tegenover favoriet Berlikum te staan.

De finale was ontzettend spannend. Voor het publiek kon het niet mooier. Helaas voor ons als OG Huizum met een minder mooie afloop. Op 5-5  6-6 wist Ilse een verwoestende zitbal te slaan die net binnen de lijnen van het perk viel. Berlikum ging er vandoor met de winst. Huizum was er vreselijk dicht bij en we hopen dan ook dat we volgend jaar opnieuw met deze samenstelling naar het NK kunnen voor de revanche!

Wij feliciteren onze dames met deze geweldige prestatie. Wederom in de finale en laten zien dat ze een eerste plek verdienen!

Henk Bootsma heeft prachtige foto’s gemaakt die hier te bewonderen zijn. Daarnaast heeft Omroep Leo om mooi verslag geplaatst op hun website. Klik hier voor het verslag van Omroep Leo.

 

Print Friendly, PDF & Email