Kaatsvereniging O.G. Huizum

CUPDAG 2020 en COVID19

-Hieronder volgens een aantal regels die deze dag gelden.-

Goedendag leden, donateurs en vrijwilligers van O.G. Huizum,

Aankomende zondag 30 augustus 2020 organiseren wij de Huizumer Cupdag.

Aan het begin van dit seizoen zag het er naar uit dat wij helemaal geen partijen meer mochten organiseren. Maar de maatregelen omtrent Corona versoepelden waardoor gelukkig toch ledenpartijen georganiseerd konden worden.

Dan de Huizumer Cupdag, wat een puzzel dit jaar! Ja, de maatregelen zijn versoepeld maar ook weer niet volledig. Als bestuur zijn wij al een aantal weken achter de schermen bezig geweest met de richtlijnen, voorwaarden en gesprekken met B.V. Sport en KNKB. Wij hebben alle voors en tegens afgewogen en zijn tot de conclusie gekomen, het “GIET OAN” ! Dit ook met goedkeuring van B.V. Sport.

Wat voor jullie van belang is deze dag:

  1. We moeten entree vragen… Maar niet voor onze leden en donateurs!!!!! Dat is dan weer fijn 😊
  2. Maar, leden moeten wij wel meetellen voor het maximum aantal van 250 bezoekers. Dus kom op tijd!!! Toegang voor toeschouwers is vanaf om 10.15 uur. Vol = Vol We kunnen hierin echt geen uitzonderingen maken! Wel mag weer iemand terein op als een bezoeker vertrekt.
  3. Bij binnenkomst wordt van jullie verwacht dat jullie je registreren. Deze registratie bewaren wij 2 maximaal 3 weken en de gegevens worden alleen gebruikt door de GGD mocht dit noodzakelijk zijn.  
  4. De opgegeven vrijwilligers tellen weer niet mee voor het maximum aantal en mogen eerder het terrein op. Zij staan al op een reeds opgestelde registratielijst van vrijwilligers en functionarissen. Er is nog een apart protocol opgesteld voor vrijwilligers. 
  5. Let op, de kantine is dicht… dus als het regent, we hebben geen mogelijkheden om even te schuilen. Want dan kunnen wij niet de 1,5 meter garanderen. En tenten daarvoor dat mag weer niet……. Dus neem paraplu’s en poncho’s mee.
  6. Wij hebben een looproute uittekend zodat de 1,5 meter kan worden gegarandeerd en contact zoveel mogelijk wordt voorkomen. Het is eenrichtingsverkeer om de kaatsvelden heen.

Dit zijn de belangrijkste punten wat ons betreft. Voor de zekerheid en ter info zijn het protocol voor bezoekers en de looproutes ook even bijgevoegd! Kunnen we niks vergeten. Houd ook Facebook in de gaten voor de actuele berichten of laat je op de hoogte houden door je omgeving.

En natuurlijk het aller belangrijkste: Het wordt natuurlijk een fantastische dag waarbij we met elkaar ons cluppie mooi op de kaart kunnen zetten in de kaatswereld en daarbuiten.

Tot zondag, Bestuur O.G. Huizum

  1. Protocol Bezoekers 2. Protocol vrijwilligers 3. Looproutes
Coronaprotocol Bezoekers
Protocol bezoekers
Protocol Vrijwilligers
Protocol vrijwilligers
Looproutes
Looproutes
Print Friendly, PDF & Email